עדכוני תערוכות גבעת חביבה - 2011

תערוכות...תערוכות...תערוכות...2010 - 2011

1. בבניין יד יערי מוצגת תערוכת "בין אביב לענן - 80 שנה לקבה"א". התערוכה המרתקת והרעננה הייתה תלויה קודם לכן בכנסת במשך 4 חודשים בהן זכתה לתגובות חמות והתעניינות רבה. בתערוכה צילומים וטקסטים פרי יצירתם של צלמי ומשוררי התנועה. לכתבה על התערוכה לחצו כאן. הציבור מוזמן לבקר בימי הפעילות של הארכיון.

 

לתיאום ביקור אנא התקשרו 04-6309232.  הכניסה חופשית.

 

 2. תערוכות ב"גלרית השלום", מרכז האמנויות גבעת חביבה:

 

לכבוד יום האשה הבינלאומי (8.3) התקיימה תערוכת "איך לפעמים אני" - 4 אמניות, יהודיות וערביות, מציעות התייחסויות חדשות בחומרים שונים לטריטוריה הנשית.

 

תערוכתה של חניתה בן ז'נו "לתפארת מדינת" הוצגה עד 6.5. התערוכה המרתקת משלבת את צילומי אביה של האמנית עם ציוריה העכשוויים.

 

תערוכת "בעינים אחרות נשים - 2010" נפתחה ב-7.6. הצילומים החזקים זכו לתגובות חמות.

 

ב-7.10 נפתחה תערוכת פרויקט הצילום הדו-לאומי לנוער "בעיניים אחרות". 

 

תערוכת "שולחן ערוך", שיתוף אמנותי-תעשייתי יוצא דופן עם מפעל "גלעם" השכן לרגל 100 שנה לקיבוץ,  נפתחה במעמד מיוחד ב-2.11.

 

תערוכתו של האמן הרב-תחומי ארנסט אייזנמייר נפתחה חגיגית בשבת 18.12. 

 

2 תערוכות הוצגו בגבעת חביבה במקביל. ב-27 לינואר נפתחה תערוכת "בסה - מילה של כבוד" בשיתוף "יד ושם" וב-30 לחודש נפתחה תערוכתו של מוחמד אבו-רקיה, ממורי סדנת הקרמיקה במרכז האומנויות, "מסמן/מסומן". שתי התערוכות המרתקות משכו קהל מתעניינים רב.

 

התערוכה הנוכחיות:

 

תערוכתו הססגונית של טוני בנימין "לתת פנים ליער - ציורי יער חריש" תיפתח בשבת 26.2 ותוצג עד 23.3. התיעוד העשיר של חיי היער משתלב במחאה הציבורית נגד התוכנית להקים עיר  של 150,000 תושבים במקום אשר תמחה את יער חריש כליל. הציבור מוזמן. 

 

עוד פרטים על התערוכות שהוצגו ויוצגו בגלריה ניתן למצוא  בקישור זה או בטלפון 04-6309287/262